LIKE-olj minket FACEBOOK-onOrvosaink:

 

Elé

Dr. Topa György

1979. Diploma, Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
1981. Fog- és Szájbetegségek szakvizsga
1984-1995. XV. kerületi Rákospalotai Szakrendelõ fogászata
1984 óta az Abaliget utcai magán rendelõ talajdonosa. Szakterülete a felnõtt fogászat, az általános fogászati beavatkozások, ezen belül konzerváló fogászati ellátás, és rögzített valamint kivehetõ fogpótlások készítése. Gyakorlata van implantátumokkal kombinált fogpótlások készítésében is. Rendszeresen látogat továbbképzéseket és tanfolyamokat. Páciensei kiemelkedõ szaktudása, gyakorlata miatt több mint 25 éve bizalommal fordulnak hozzá.
k:

 

Elé

Dr. Kocsi Mária

1980. Diploma, Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
1983. Fog- és Szájbetegségek szakvizsga
1986-1993. Az Országos Reuma- és Fizikoterápiás Intézet (ORFI) fogászatának orvosa
1993 óta a Ferihegyi úti magánrendelõ tulajdonosa. Szakterülete a felnõtt fogászat, az általános fogászati beavatkozások, ezen belül konzerváló fogászati ellátás és rögzített valamint kivehető fogpótlások készítése. Férjéhez hasonlóan, õ is rendszeresen látogat továbbképzéseket és tanfolyamokat. Szaktudását, türelmét és kedvességét minden korosztály ellátásában bizonyítja több mint 25 éve.
k:

 

Elé

Dr. Topa Orsolya

2007. Diploma, Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar, summa cum laude minõsítéssel. Tanulmányait részben Németországban végezte, s megismerkedett a német fogszabályozási módszerekkel. Külföldi és hazai továbbképzéseken és külföldi klinikai látogatásokon rendszeresen részt vesz.
2007-2010. A Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájának rezidens orvosa.
2010. Fogszabályozás szakvizsga kiválóan megfelelt minõsítéssel.
2010-2011 A Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájának fogszabályozó-szakorvosa, gyakorlatvezetõként végzõs fogorvostan-hallgatók fogszabályozás tantárgyának oktatója.
2007 óta több neves budapesti és egy külföldi magánrendelõ fogszabályozó-szakorvosa. Kedvessége és közvetlensége miatt a fiatal páciensek általában gyorsan leküzdik félelmüket és szívesen vállalják a kezeléseket. Beszélt nyelvek: angol, német (felsõfok) és olasz (középfok).

 

 

 

 

 

 

© 2008 TopaDental.
Minden jog fenntartva
Fõoldal | Rendelõink | Orvosaink | Szolgáltatások | Egészségpénztár | Jótanácsok